Coaching op Maat

Bij Welzijnspraktijk CorpoSano kunt je terecht voor een coachingstraject op maat. Het kan hierbij om een los gesprek gaan of om een traject met een aantal gesprekken. Dit bespreken wij samen tijdens het kennismakingsgesprek, we kijken dan of je vraag duidelijk is en wat je doel is tijdens de coaching, dus wat je wil bereiken.

De redenen om een coachingstraject te starten kunnen divers zijn. Je loopt vast en hebt een sparringpartner nodig die neutraal kan reageren, je merkt dat je niet (meer) tevreden bent met je leven en wilt onderzoeken wat en hoe je dit kunt veranderen of omdat je niet meer weet of je wel blij bent met je leven en je keuzes in het verleden. Kortom de redenen zijn heel verschillend en het kan ook iets zijn wat ik hierboven niet noem. Samen met jou ga ik onderzoeken wat jij kunt doen om je welzijn te verbeteren/veranderen.

Het is mijn doel om je te helpen met bewustwording zodat je zelf een goede keuze kunt maken voor een volgende stap. Ik wil je toegang tot je kracht geven voor deze volgende stap, een kracht die je al in je hebt maar waar je misschien nog nooit contact mee hebt gemaakt. Dankzij deze kracht zul je bewuster in het leven staan en overkomt het leven je niet maar ga je genieten van de processen die mogen ontstaan.

Twijfel je of een coachingsgesprek of traject bij je past? Hierover kunnen we tijdens een wandeling of bij een kopje thee van gedachten wisselen. Jij bepaalt dan vervolgens of wij samen gaan starten met jou proces. 

Meer weten over de ervaringen van anderen? Kijk dan onderaan op mijn Homepage voor de facebook reviews van mensen die je voor zijn gegaan.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !