Einde level 10

Yes, ik heb mijn level 10 met succes afgerond. In deze blog zal ik je mijn ervaring delen en waarom ik blij ben.

Na 90 dagen meer focus op mijn voeding en beweging heb ik een aantal stappen in de goede richting gezet en ben ik erg trots op mijn resultaat. Ruim 1 kg gewicht omlaag, 3% vet omlaag, 2,1% vocht erbij, 1,4 kg spieren erbij en mijn lichaamsleeftijd is op de weegschaal 2 jaar omlaag gegaan.

Na het sporten genieten van mijn herstelshake van Herbalife

En was het afzien en moeilijk? Nee, helemaal niet. Ik heb kleine aanpassingen gedaan die voor dit resultaat gezorgd hebben. En misschien vind jij de stappen klein, voor mij zijn ze erg groot en zeer positief.

Het belangrijkste wat ik veranderd heb zijn volgens mij twee dingen. Ik ben meer gaan focussen op de eiwitten in mijn voeding, dus tijdens ieder eetmoment. En ik ben meer gaan bewegen. Deze twee samen zorgen voor het resultaat waar ik heel trots op ben. En lijn die ik heb ingezet hou ik vol, heel makkelijk zelfs omdat het geen dieet is maar een andere manier van eten en leven.

Dit is voor mij namelijk heel belangrijk en essentieel om resultaten te halen. Door kleine veranderingen voor de rest van mijn leven, uiteindelijk grote resultaten halen. Een crashdieet werkt alleen maar op het moment van diëten en is vaak moeilijk vol te houden. Ga je weer ‘normaal’ eten dan komt het gewicht er meestal net zo hard weer bij met nog wat bonus gewicht.

 

Een maaltijd in balans met eiwitten, vitamine, vezels, vetten en koolhydraten

De manier van eten en bewegen die ik me nu eigen heb gemaakt hoort nu bij mij. Door iedere dag voldoende gedurende de dag te eten, hoef ik in de avond niet meer te eten. Ook ben ik me bewust geworden dat ik nog aan troost-eten/weg-eten deed. Hierin blijf ik mild voor mezelf, ik weet waarom ik deze behoefte soms nog heb en voel op dat moment hoe ik hier mee om wil gaan. De ene keer ben ik streng voor mezelf en is het belangrijk dat ik er niet aan toe geef. De andere keer ben ik mild omdat ik daar gewoon enorme behoefte aan heb. En omdat ik ook meer beweeg heeft de enkele keer dat ik uit de bocht schiet weinig tot geen invloed op mijn gewicht.

Kortom wil je een blijvend resultaat voor de rest van je leven dan is dit een hele mooie manier om dat te bereiken. Wil je meer informatie en zelf starten met jouw level 10. Dat kan, via deze link vind je meer over de Herbalife voeding die ik zelf iedere dag eet en heb gebruikt ter ondersteuning. Heb je een andere vraag laat het me weten.

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
5.0
powered by Facebook
Stan van Asten
Stan van Asten
2019-01-14T13:45:29+0000
Hallo Karin van Ulft, Bedankt voor de balans in mijn lichaam. Als ondernemer ben ik hele dagen van 's ochtends tot 's avonds laat druk in de weer met van alles en nog wat. Zoals jij weet brengt dit vaak stress en innerlijke onrust met zich mee! Tijdens onze sessies maak je mij hier bewust van en weet jij mij op te laden. Ga zo door met jouw praktijk, je bent erg goed in je werkzaamheden! Met vriendelijke groet, Stan van Asten SocialMediation.nl
Angelique Soors
Angelique Soors
2019-01-07T22:21:26+0000
Vandaag (weer) mogen genieten van een heerlijke, ontspannen massage van Karin. Karin, zoals jij voelt wat een ander nodig heeft en daar invulling aan geeft...echt top! Tot snel weer! Liefs, Angelique
Meer recensies vind je hier !