Einde vitaliteitsmaand

Ja, september is bijna voorbij, dus het einde van de vitaliteitsmaand is in zicht. Maar voordat het echt voorbij is heb ik nog een leuk extraatje voor je.
Tot het einde van oktober kun je namelijk een afspraak plannen voor een echte vitaliteitsmassage. En misschien denk je wat is dat dan? Tijdens deze massage combineer ik Thaise Yoga massage met Reiki en voel jij je na deze massage heerlijk ontspannen en vitaal. Alles in je lichaam stroomt weer. Deze mooie massage duurt ongeveer 45 minuten en kost je €35.

En wat heeft de vitaliteitsmaand mij verder gebracht? Heel veel inzichten, in hoe het nu met mij gesteld is en waar ik nog iets te verbeteren heb. En ruime voor verbetering is goed, en mooi. Als je open staat om naar jezelf te kijken, vind je altijd wel iets ter verbetering. Gewoon met kleine stapjes. Dan blijft het ook behapbaar. Voor mij is het belangrijk geweest dat ik besefte hoe overprikkeld ik was en hoe streng ik voor mezelf was. De lat lag weer zo enorm hoog!

Maar gelukkig kan ik delen dat dit weer veranderd is, de lat is omlaag. En voor hoelang? Ik weet het niet, ik kan heel optimistisch zeggen voor altijd maar inmiddels weet ik wel beter. Ik blijf de grenzen graag opzoeken maar ga er niet zo maar overheen. We wachten het af. Ik zie wel dat ik iedere keer weer meer leer en nu vooral weer erg geniet van wat ik doen.

Zo heb ik vandaag (donderdag) genoten van een vrije dag. Echt een dag voor mezelf. Heerlijk thee gedronken met een buurvrouw. Gewandeld in het zonnetje naar de supermarkt. Even geshopt. Lekker door kookboeken gebladerd. Gelezen. Genoten zonder druk.
Super fijn, en heel erg nodig. Want ik ben nog steeds niet helemaal hersteld van mijn tijd op de tenen lopen al merk ik ook dat het zo veel beter gaat. Een middagdutje hoeft bijvoorbeeld niet meer, dat heb ik gewoon niet meer nodig. En dat is heel fijn om te merken.

Wat ik ook merk is hoe ik geniet van mijn werk, coaching en massage, dit is een super combinatie voor mij maar ook zeker voor mijn klanten. Met de massage is het heel fijn om een coachingstraject te ondersteunen en aan te vullen. Dit doordat het echt even tijd voor jou is of omdat ik de focus kan leggen op fysieke klachten die je in de weg zitten. Dit is echt waar ik mensen mee mag helpen, dit is mijn kracht en mijn passie. Mensen helpen te gaan stralen, zoals de zon dat doet en je niet laten tegenhouden door een regenbui of donderwolk.

Daarom straal en geniet van alles om je heen.

Zonnestralen in het bos.

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
5.0
powered by Facebook
Stan van Asten
Stan van Asten
2019-01-14T13:45:29+0000
Hallo Karin van Ulft, Bedankt voor de balans in mijn lichaam. Als ondernemer ben ik hele dagen van 's ochtends tot 's avonds laat druk in de weer met van alles en nog wat. Zoals jij weet brengt dit vaak stress en innerlijke onrust met zich mee! Tijdens onze sessies maak je mij hier bewust van en weet jij mij op te laden. Ga zo door met jouw praktijk, je bent erg goed in je werkzaamheden! Met vriendelijke groet, Stan van Asten SocialMediation.nl
Angelique Soors
Angelique Soors
2019-01-07T22:21:26+0000
Vandaag (weer) mogen genieten van een heerlijke, ontspannen massage van Karin. Karin, zoals jij voelt wat een ander nodig heeft en daar invulling aan geeft...echt top! Tot snel weer! Liefs, Angelique
Meer recensies vind je hier !