Massage

Bij Welzijnspraktijk CorpoSano kunt u terecht voor Thaise Yoga Massage, Thaise Stoelmassage of Stoelmassage in uw bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

Massage is een heerlijke manier om aan je welzijn en gezondheid te werken. Als ontvanger mag je helemaal loslaten en voelen wat er in jouw lichaam gebeurt. Voorafgaand aan de massage hebben we altijd eerst een kort intake gesprek om zo de wensen en uitdagingen te bespreken. Tijdens een massage pas ik mijn manier van massage aan op jouw lichaam en wens hoe stevig je gemasseerd wil worden.

Ga voor meer informatie naar de pagina’s over de soort massage die jij wenst:
Thaise Yoga Massage, Thaise Stoelmassage of Stoelmassage in uw bedrijf.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !