Mijn missie en visie

Graag deel ik op deze plek waarom ik doe wat ik doe. Wat mijn missie en visie zijn. Waarom je bij mij terecht kunt. Waar ik jou mee kan helpen.

Mijn missie: ik wil mensen helpen te ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken; fysiek en mentaal. Laat je niet kleinhouden en stap in het licht, geniet van al het moois dat dit leven te bieden heeft.

Dit doe ik doormiddel van coaching aangevuld met Thaise Yoga Massage, Reiki, Meditatie en bewustwording. Precies wat jij nodig hebt.

Samen zoeken we wat jij nodig hebt en ik help je om hier kleine stappen in te zetten. Kleine stappen die samen grote stappen gaan vormen, op weg naar een mooier leven voor jou!

Maak een afspraak via Contact

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
5.0
powered by Facebook
Stan van Asten
Stan van Asten
2019-01-14T13:45:29+0000
Hallo Karin van Ulft, Bedankt voor de balans in mijn lichaam. Als ondernemer ben ik hele dagen van 's ochtends tot 's avonds laat druk in de weer met van alles en nog wat. Zoals jij weet brengt dit vaak stress en innerlijke onrust met zich mee! Tijdens onze sessies maak je mij hier bewust van en weet jij mij op te laden. Ga zo door met jouw praktijk, je bent erg goed in je werkzaamheden! Met vriendelijke groet, Stan van Asten SocialMediation.nl
Angelique Soors
Angelique Soors
2019-01-07T22:21:26+0000
Vandaag (weer) mogen genieten van een heerlijke, ontspannen massage van Karin. Karin, zoals jij voelt wat een ander nodig heeft en daar invulling aan geeft...echt top! Tot snel weer! Liefs, Angelique
Meer recensies vind je hier !