Over Karin van Ulft

Op deze plek zal ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Karin, 44 jaar jong en getrouwd. Dat zijn allemaal nog niet zo’n heel interessante dingen om te weten. Wat misschien wel interessant voor je is, het volgende. Begin 20 ben ik depressief geworden. Dit in combinatie met 2 chronische ziekte waarvan er na mijn depressie 1 de kop op stak zijn de oorzaak geweest van deze site en mijn bedrijf. Dankzij deze levensveranderende gebeurtenissen ben ik op zoek gegaan. Op zoek naar een andere manier van leven. Een andere manier van kijken naar gezondheid en welzijn. En een andere manier van zorgen voor jezelf. En van dat pad ben ik niet meer afgestapt tot de dag van vandaag.

De dingen die ik ontdekt en ervaren heb wil ik graag met je delen. Waarom vraag je jezelf misschien af? Omdat ik weet wat het is om vast te zitten in je eigen gedachtengang en een lichaam te hebben wat je in alles tegen lijkt te werken. Hoe je omgeving (goed bedoeld) je klein houd. Hoe de gezondheidszorg meestal niet verder kijkt dan symptoombestrijding. Met alles wat ik geleerd heb weet ik dat er voor vrijwel iedereen een beter welzijn mogelijk is, mits je bereid bent om echt naar jezelf te kijken. Durf jij eerlijk tegen jezelf te zijn? Ben jij klaar om een volgende stap te zetten? Wil jij je leven ten goede gaan veranderen?

Alles wat ik geleerd heb giet ik in een vorm die bij jou past en waarmee jij aan de slag kunt. Dit doe ik doormiddel van coaching op maat over leven, voeding, bewustwording precies wat jij nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten. En ik ondersteun dit met Thaise Yoga Massage, meditatie, beweging, voedingsadviezen. Kortom geen kant en klaar programma maar een op maat, een speciaal ‘voor jou’ programma. Meer weten plan dan een kennismakingsafspraak in om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen.

 

 

Lees ook mijn blog op deze site =>

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !