Over welzijnspraktijk CorpoSano

Dit is de persoonlijke website van Karin van Ulft, de drijvende kracht achter Welzijnspraktijk CorpoSano.

Binnen Welzijnspraktijk CorpoSano ben ik werkzaam als onafhankelijk welzijnscoach en masseur. Dit houdt in dat ik mensen help om bewust te worden van hun lichaam, voeding en welzijn. Ik adviseer en begeleid mensen bij het verbeteren van hun levenskwaliteit door middel van uitgebalanceerde voeding, een betere levensstijl coaching op maat en bijpassende massage.

Door nu te investeren in uw lichaam en gezondheid kunt u in de toekomst langer en vitaler genieten van het leven. Dat wilt u toch ook!

U kunt vrijblijvend een afspraak met mij maken voor een gratis lichaams- & voedingsanalyse, en kennismaking. Tijdens deze analyse krijgt U:

  1. uitleg over de relatie tussen voeding en welzijn
  2. lichaamsanalyse
  3. analyse voedingsgewoonte
  4. vrijblijvend voedingsadvies

 

Vervolgens bespreken we samen wat de mogelijkheden en wensen zijn.

Graag tot ziens!

Karin van Ulft

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !