Pakket

Mijn missie: ik wil mensen helpen te ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken, fysiek en mentaal. Om je de beste resultaten te geven heb je ook de mogelijkheid om een pakket te kiezen, om deze doelen te halen.

Mijn manier van werken hierin is de volgende. Coachingsgesprekken bij mijn thuis of al wandelend in het bos om je op deze manier letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Tijdens deze sessies bespreken we wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten of om helderheid en bewustwording te krijgen. Dit ondersteun ik zonodig met massage, levensstijl- en voedingsadviezen, Reiki, meditatie. Je ziet er kunnen diverse manieren worden ingezet om jou verder te helpen. Precies wat jij nodig hebt.

Wat houd dit pakket nu praktisch in? 5 sessies van 2 á 3 uur. De eerste 3 a 4 keer om de 2 weken en de laatst keer een paar weken later zodat je alles echt kunt verwerken en verankeren. Tussen de afspraken door heb je me altijd als vraagbaak achter de hand.

Voor we starten met dit pakket hebben altijd een eerste kennismakingsafspraak om zo te ervaren hoe ons contact is en of wij kunnen samenwerken voor jou ontwikkeling.

Nieuwsgierige geworden laat dan je gegevens achter op het contactformulier.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !