Privacyverklaring

https://welzijnspraktijkcorposano.nl

 

Over ons privacybeleid

Welzijnspraktijk CorpoSano geeft veel om jouw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van deze website en de daarop ontsloten dienstverlening van Welzijnspraktijk CorpoSano. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 16/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Dit privacybeleid beschrijft welke persoonlijke gegevens door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij uit op welke wijze wij jouw gegevens opslaan en hoe wij jouw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten jij hebt met betrekking tot de aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, je vindt de contactgegevens onderaan dit schrijven.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kun je lezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webhosting

Kahlo-hosting/Sohosted

Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Kahlo-hosting/Sohosted. Kahlo-hosting/Sohosted verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Kahlo-hosting/Sohosted heeft zoveel mogelijk passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van jouw persoonsgegevens te voorkomen.  Kahlo-hosting/Sohosted  zal jouw gegevens nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Of doorverkopen aan derden.

Kahlo-hosting/Sohosted kijkt niet naar de inhoud van jouw communicatie. Net als wij, monitoren zij geen gesprekken, kijken niet naar de inhoud van jouw e- mailberichten of chats en houden niet bij welke websites jij verder bezoekt.

Website
Deze website is voorzien van een SSL-certificaat, zodat jouw gegevens –bijvoorbeeld bij het gebruik van een contactformulier – veilig verzonden kunnen worden via een versleutelde verbinding.

Linkjes naar derden (externe linkjes)
Op deze website vind je ook verschillende linkjes naar andere websites. Dit privacybeleid is enkel van toepassing op onze website. We hebben geen controle over externe websites en we zijn niet verantwoordelijk voor de content of privacypraktijken van deze sites. Lees zeker de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van websites van derden die je bezoekt via links vanaf deze site.

E-mail
Kahlo-hosting/Sohosted

Onze website maakt gebruik van de diensten van Kahlo-hosting/Sohosted, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website afhandelt. Alle bevestigingsmails die je ontvangt van onze website en webformulieren worden verzonden via de server van Kahlo-hosting/Sohosted.
Kahlo-hosting/Sohosted  zal jouw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Of doorverkopen aan derden.  Kahlo-hosting/Sohosted heeft verschillende  passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen.

Nieuwsbrief/ of andere geautomatiseerde e-mail
Voor onze Nieuwsbrief gebruiken wij de volgende gegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Emailadres

Wij gebruiken deze gegevens alleen voor de verzending van een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Wij maken gebruik van MailPoet.
Jouw gegevens worden beveiligd opgeslagen op de host van Kahlo-hosting/Sohosted. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@welzijnspraktijkCorpoSano.nl

Afmelden
Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet je de ‘unsubscribe’ link. Als je hierop klikt zal je geen e-mail meer van onze website ontvangen.

Er wordt gebruik gemaakt van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of nieuwsbrieven en/of e-mails worden geopend en gelezen.

Contactformulier
Via ons contactformulier ontvangen we de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

Wij gebruiken deze gegevens alleen voor beantwoording van jouw vraag of opmerking.

Doel van de gegevensverwerking


Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Wij gebruiken jouw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op jouw verzoek – op een later moment contact met je op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website, worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld jouw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan Welzijnspraktijk CorpoSano op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van jouw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen jouw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw gegevens zolang je onze cliënt bent. Dit betekent dat wij jouw klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met jouw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Jouw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb je als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen je hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe je je op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van jouw gegevens enkel naar het bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat je de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij je vragen je te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvang je in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij jouw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. Je kunt een verzoek van die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot je de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen (uitzonderingen daargelaten) een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over je die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
Je hebt in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door of in opdracht van Welzijnspraktijk CorpoSano. Als je bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van jouw bezwaar. Is jouw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan je ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. Jij hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken jouw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben je van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies


Cookies voor een prettig websitebezoek
Wij willen graag dat een bezoek aan onze websites voor jou zo prettig en soepel mogelijk verloopt. Vaak zijn daar cookies voor nodig. Dat zijn kleine tekstbestanden die bij jouw bezoek aan onze website automatisch op jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Wij kunnen je niet altijd direct persoonlijk identificeren aan de hand van cookies. Als je je niet registreert en verder ook geen persoonlijke gegevens op de website achterlaat, weet de website alleen dat iemand met een bepaalde cookie is teruggekeerd.

Soms is voor een cookie toestemming nodig, vaak ook niet
Wij mogen in principe alleen cookies plaatsen als je daarvoor toestemming geeft. Deze toestemming vragen wij je via de website. Jouw toestemming kunt je ook weer via de website intrekken. Dan zullen wij de cookies niet langer gebruiken of plaatsen. Je kunt cookies ook altijd zelf via de browser van jouw computer, tablet of mobiele telefoon verwijderen.

Wat doen we verder met cookies?
We gebruiken cookies onder andere om gegevens te verzamelen over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld over het aantal bezoekers op onze website. Dankzij cookies kunnen we ook zien welke informatie belangrijk is voor onze bezoekers en welke niet. Zo houden wij de website interessant!

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen

 Social media:
Social media cookies zijn cookies die functionaliteiten van social media websites mogelijk maken. Denk hierbij aan een YouTubefilmpje bij een product, selectie van een afhaalpunt in Google Maps of een ‘like’-knop voor Facebook.

De social media partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze webwinkel wilt delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:


Via de instellingen van je internetbrowser kun je cookies (automatisch laten) verwijderen of instellen dat je geen cookies wilt accepteren van welke website dan ook.

Beoordelingen

Wij verzamelen reviews via het platform van Facebook. Als je een review achterlaat via Facebook dan bent je verplicht om jouw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. Facebook deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review kunnen delen. Facebook publiceert jouw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. Facebook heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor Facebook derden inschakelt.

Externe verkoopkanalen

Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Herbalife. Als je via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Herbalife jouw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om jouw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot je verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.

Met wie kun je contact opnemen? 

Kort samengevat kun je dus contact opnemen indien je vragen of opmerkingen hebt:

  • over deze Privacyverklaring,
  • om een schending van de Privacyverklaring te melden,
  • of indien je wilt dat wij jouw Persoonlijke Gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken
  • of indien je bezwaar hebt tegen het ongevraagd gebruik van jouw gegevens voor direct marketing doeleinden. (Hetgeen uiteraard niet het geval zal zijn )

Je hebt recht op inzage in de informatie die wij over je bewaren. We zullen redelijke stappen ondernemen om aan jouw verzoek te voldoen.

Contactgegevens

Welzijnspraktijk CorpoSano
Tongelreep 6, 5704 LS, Helmond

info@welzijnspraktijkCorpoSano.nl
Contactpersoon: Karin van Ulft

Facturatie en boekhouden

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Snelstart.nl en Cijfers-enzo.nl. Wij delen jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot jouw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Snelstart.nl en Cijfers-enzo.nl is tot geheimhouding verplicht en zal jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Snelstart.nl en Cijfer-enzo.nl gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !