Rustige weken

29-01-2016)

wandeling

Wandeling in de zon

Waar zal ik het eens over gaan hebben? Ik heb nl toen ik een tijdje geleden deze blog aan het schrijven was bedacht dat ik 1x per week een nieuwe blog wil posten. En mijn leven staat nu in een rust stand. Het is even niet anders. Mijn dagen worden overheerst door moe zijn, ik slaap nl te weinig, en herstel. Gemiddeld slaap ik op het moment tussen de 5 en 6 uur en dat is voor mij te weinig. Maar omdat ik met mijn gekneusde rib niet kan liggen zoals normaal wordt ik veel wakker en wil ik op een gegeven moment ook echt niet meer blijven liggen vanwege de pijn in mijn rug.

Het is verder echt geen drama alleen een beetje lastig. Ik zit vol met enthousiasme omdat ik zin heb om aan het werk te gaan maar wil echt goed naar mijn lichaam luisteren om te doen wat goed is. En dat is nu pas op de plaats maken en rust nemen.

duif

Fazant in onze achtertuin

Dankzij mijn Fysio kan ik sinds dinsdag wel weer op mijn zij liggen en slaap ik eindelijk iets beter. Dat merk je meteen, ik kan de dag beter aan en ben weer langzaam aan actiever aan het worden. En met actiever bedoel ik dat ik de deur uit ga om een klein rondje te wandelen en ben ik weer meer met mijn bedrijf bezig. Ik heb eindelijk mijn administratie van januari bijgewerkt. Dit was even blijven liggen.

wandeling3

Dreigende wolkenluchten

Wel kan ik genieten van de rust die ik ervaar, de rust om te mogen herstellen en hier de benodigde tijd voor te nemen. Ook geniet ik ervan dat ik mijn lieve klanten wel kan coachen in deze toestand. Mensen komen bij mij thuis of ik heb telefonisch contact en dat is fijn. De massage lukt natuurlijk nu even niet maar dat komt weer.

Ondanks dat alles even op zijn gat ligt voel ik een vertrouwen dat dit nu goed is, ik heb nu voor mezelf te zorgen zodat ik na mijn herstel er weer volledig voor mijn lieve klanten kan zijn. Daar heb ik ook enorm veel zin in, zin in de dingen die nu gebeuren en zin in de toekomst.

Verder geniet ik (meestal vanaf de bank) van de natuur, de wolken luchten, de zon en blauwe luchten die er ook geweest zijn afgelopen week en de vogeltjes die ik hoor.

wandeling4

Geniet van alles om je heen en ga lekker wandelen.

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
5.0
powered by Facebook
Stan van Asten
Stan van Asten
2019-01-14T13:45:29+0000
Hallo Karin van Ulft, Bedankt voor de balans in mijn lichaam. Als ondernemer ben ik hele dagen van 's ochtends tot 's avonds laat druk in de weer met van alles en nog wat. Zoals jij weet brengt dit vaak stress en innerlijke onrust met zich mee! Tijdens onze sessies maak je mij hier bewust van en weet jij mij op te laden. Ga zo door met jouw praktijk, je bent erg goed in je werkzaamheden! Met vriendelijke groet, Stan van Asten SocialMediation.nl
Angelique Soors
Angelique Soors
2019-01-07T22:21:26+0000
Vandaag (weer) mogen genieten van een heerlijke, ontspannen massage van Karin. Karin, zoals jij voelt wat een ander nodig heeft en daar invulling aan geeft...echt top! Tot snel weer! Liefs, Angelique
Meer recensies vind je hier !