Stoelmassage in uw bedrijf

Wilt u uw medewerkers iets extra’s bieden? Een stukje ontspanning en preventie tijdens het werk? Denk dan eens aan Stoelmassage in uw bedrijf.

Tijdens een Thaise Stoelmassage zorg ik dat de medewerker heerlijk kan ontspannen en bij eventuele klachten in nek-rug-schouder gebied geef ik daar de aandacht aan om zo te zorgen dat deze werkgerelateerde klachten kunnen verdwijnen. Denk hierbij aan spanningshoofdpijn, RSI klachten, andere spierklachten aan armen, schouders, hoofd en nek en lichamelijke reacties op stress.

 

Thaise Stoelmassage zorgt voor een vitale gezonde medewerker die minder last ondervindt van werkstress en spanningen. Doormiddel van het aanbieden van Thaise Stoelmassage aan uw medewerkers geeft u ook een stukje waardering en ontspanning mee, ze zullen u dankbaar zijn.

Graag kom ik mezelf een keer voorstellen tijdens een gesprek of een gratis en vrijblijvende stoelmassage.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !