Tarieven

Tarieven

Coaching 60 minuten €50

Coaching 30 minuten €25

Thaise Yoga Massage 60 minuten €50

Thaise Yoga Massage 30 minuten €25

Pakket, 5 sessies van 2 à 3 uur met coaching op maat, massage en alles wat ik je verder kan aanreiken.

€450

Thaise Stoelmassage voor bedrijven, prijzen gaan in overleg

 

Annulering dient uiterlijk 24 uur voor aanvang van een afspraak te gebeuren. Bij niet tijdig annuleren van een afspraak, dus binnen 24 uur voor aanvang van een afspraak, zal 100% van het bedrag in rekening worden gebracht. 

Betaling geschied contant direct na afloop van de afspraak.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !