Thaise Stoelmassage

Thaise Stoelmassage

Stoelmassage is heerlijk bij nek-rug-schouderklachten

Thaise Stoelmassage is een massagevorm vooral gericht op nek-rug-schoudergebied en is heerlijk voor mensen die in dit gebied werkgerelateerde klachten en spanningen hebben zitten. Denk hierbij aan RSI klachten, muisarm, of spanningen door stress en hoge werkdruk

Het is een stoelmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van Thaise massage techniek. Door middel van strekkingen en Thaise accupressuurpunten kan het lichaam tot rust komen en kunnen blokkades opgeheven worden.

Tijdens de massage worden hoofd, nek, schouder, rug en armen gemasseerd. Thaise Stoelmassage is prettig en ontspannend, werkt preventief, vermindert stress, houdt spieren en gewrichten soepel, stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Redenen genoeg om het eens te gaan ervaren.

Voor Thaise Stoelmassage in uw bedrijf kijk op de pagina Stoelmassage in uw bedrijf

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !