Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage

Een heerlijke vitaliseerde massage vorm

Thaise Yoga massage is een vorm van massage waarbij beweging, reflexologie, strekkingen en drukpuntmassage samenkomen tot een stevige en ontspannende massage. De strekkingen komen overeen met bepaalde yogahoudingen. De masseur strekt en masseert vanuit meditatie in vloeiende doorgaande bewegingen. En gebruikt hierbij handen, armen, ellebogen, knieen en voeten om je lichaam op de meest optimale manier te masseren.

 

 

 

 

Effecten van de massage:

  • Gezondheidsbevorderend
  • Betere doorbloeding
  • Voert afvalstoffen af
  • Verbetert de flexibiliteit
  • Verbetert de werking van organen en het afweermechanisme
  • Geeft een betere energiebalans
  • Vermindert de effecten van stress en werkt ontspannend
  • Vermindert en voorkomt nek-, schouder- en rugklachten
  • Na deze (soms pittige) massage voel je je diep ontspannen en vitaal.

 

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak voeren we eerst een intakegesprek. Belangrijk is dat we elkaar eerst wat beter leren kennen en dat je je op je gemak voelt. We bespreken je wensen en lichamelijke klachten. Als je twijfels hebt of een massage mag of kan bij jouw klachten, neem dan eerst contact op met je huisarts/specialist.

Na dit gesprek gaan we beginnen met de massage. De massage duurt gemiddeld 1 uur. Zorg ervoor dat je makkelijk zittende kleding aan hebt waar je je prettig in voelt. De massage vindt plaats op een mat op de grond. Het is belangrijk dat je na de massage veel water drinkt zodat de afvalstoffen die vrij zijn gekomen door de massage, afgevoerd kunnen worden.

Thaise Yogamassage is geen methode om te diagnostiseren, behandelen of genezen. Het werkt puur vitaliserend en ontspannend.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
4.5
powered by Facebook
Trudeke Koudijs
Trudeke Koudijs
2018-11-19T14:44:28+0000
Vanochtend werd ik hartelijk ontvangen door Karin in haar eigen huis. We gingen naar boven naar een behandelruimte in verbouwing, maar er was niets van te merken. Het voelde aangenaam en warm aan. Ik ben door Karin behandeld voor mijn klachten in nek en schouders, en nu aan het einde van de middag voelt alles nog soepel aan. Ik heb er van genoten 🙏🏻
Loes van Iersel
Loes van Iersel
2018-04-29T14:49:03+0000
Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Zij heeft veel kennis in huis van het menselijk lichaam, spiritualiteit, voeding en gezondheid. Ik kijk altijd uit naar de coaching-gesprekken die ik met haar heb: ze zijn vaak verrassend en inspirerend. Karin legt niets op, maar houdt je als het ware een spiegel voor, waardoor je al pratend tot meer inzicht in jezelf komt. Dat zij alles zelf ook doorleeft, haar praktische levensinstelling en no-nonsense mentaliteit zijn haar grote kracht. Dat Karin naast of in aanvulling op het coachen ook Thaise massage kan inzetten is een prachtige combinatie.
Meer recensies vind je hier !