(Top)sport en fitness, betere sportprestaties

sport2Sporten is erg gezond …
maar alleen als je er
verantwoord mee omgaat!

Voldoende beweging (minimaal 30 minuten per dag)
is noodzakelijk voor een gezond werkend lichaam.
Voordelen van beweging:

  • Geregeld bewegen helpt je om beter in vorm te blijven en het postuur te verbeteren, wat mogelijke orthopedische gezondheidsproblemen kan verminderen.
  • Geregeld bewegen houdt jouw cardiovasculaire systeem intact, het versterkt de spieren en verbetert de lenigheid van het lichaam.
  • Beweging verbetert de alertheid en kan je helpen bij een betere productiviteit op de werkplek.
  • Door actief te blijven komt er endorfine vrij waardoor je je blijer en positief voelt en dus lekkerder in je vel zit.
  • Of je nu 20 of 50 jaar oud bent; iedereen kan beginnen met een bewegingsprogramma. Het is nooit te laat om te starten.
  • Beweging gedurende de dag kan ervoor zorgen dat je `s nachts beter slaapt..

Bij intensief sporten wordt het lichaam echter zwaarder belast. Of je nu recreatief sporter bent of intensief topsporter, wij kunnen je helpen met een op maat gesneden voedingsprogramma voor het gewenste resultaat.

Veel sporters krijgen te weinig van de juiste voedingsstoffen binnen, waardoor o.a. spiermassa wordt afgebroken in plaats van opgebouwd. Door inzichtelijk te maken wat de werkelijke voedingswaarde van uw huidige voedingspatroon is, krijg je exact te zien waar ruimte voor verbetering is voor de beste prestatie.

Wij geven graag advies op maat, zodat je de beste sportprestaties kunt neerzetten.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
5.0
powered by Facebook
Stan van Asten
Stan van Asten
2019-01-14T13:45:29+0000
Hallo Karin van Ulft, Bedankt voor de balans in mijn lichaam. Als ondernemer ben ik hele dagen van 's ochtends tot 's avonds laat druk in de weer met van alles en nog wat. Zoals jij weet brengt dit vaak stress en innerlijke onrust met zich mee! Tijdens onze sessies maak je mij hier bewust van en weet jij mij op te laden. Ga zo door met jouw praktijk, je bent erg goed in je werkzaamheden! Met vriendelijke groet, Stan van Asten SocialMediation.nl
Angelique Soors
Angelique Soors
2019-01-07T22:21:26+0000
Vandaag (weer) mogen genieten van een heerlijke, ontspannen massage van Karin. Karin, zoals jij voelt wat een ander nodig heeft en daar invulling aan geeft...echt top! Tot snel weer! Liefs, Angelique
Meer recensies vind je hier !