Vrijdag-blogdag is terug!

Waarom ik doe wat ik doe.

Ik wilde vandaag heel graag weer een blog voor je schrijven maar merkte dat ik vast liep en wat ik dan wel of niet wilde vertellen/delen met je. Mijn uitdaging is namelijk dat ik de lat nog al hoog heb liggen en ik dus graag alles perfect wil doen.

Werken achter de pc, nu erg leuk om te doen, vroeger had ik er de balen van.

Zo ook met het opbouwen van mijn bedrijf. Sinds november ben ik behoorlijk aan de weg aan het timmeren om nog duidelijker naar buiten te brengen wat ik doe en waarom ik dat doe. En dit is begonnen met een stuk persoonlijke ontwikkeling. In mijn ogen begint iedere verandering daarmee. Je kunt bijna niet groeien als je niet aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. Dat brengt dan ook weer uitdagingen met zich mee in de vorm van jezelf aankijken, oude stukken een plekje geven en vast nog heel veel meer.

Vooral dat laatste, oude stukken een plekje geven heeft de laatste maanden nog al een impact op me gehad en houd me nog steeds wel bezig. En dat is goed, ik wil dat ook graag omdat dit ook stukken zijn die ervoor zorgen dat ik niet helemaal goed uit de verf kom. Door deze stukken laat ik mezelf niet helemaal zien zoals ik dat diep van binnen graag zou willen. Maar sinds ik hier mee bezig ben zie ik de vooruitgang bij mezelf. Ik zet kleine stapjes in het voor mezelf gaan staan en voel aan alles dat ik me steeds minder tegen laat houden. En dat is mooi om te zien en voelen bij jezelf. De groei, de positiviteit, de kracht, dat gun ik iedereen.

Maar nu terug naar deze blog, mijn voornemen is om weer mijn vaste blog moment op te gaan pakken (vrijdag-blogdag) en daar dan te gaan delen waar ik mee bezig ben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset. Misschien dat dit over een tijdje weer anders is maar dat zien we dan wel weer. Voor nu voelt het goed om dit weer zo te gaan doen. En daar doe ik het voor. Want al schrijf ik dat jij het kunt lezen, ik schrijf ook vooral wat mezelf bezighoud omdat ik dat zelf ook zou willen lezen om een stapje verder te kunnen doen. Want dat is toch waarom we doen wat we doen, omdat het goed voelt voor jezelf? 

Ik geniet zo van mijn tuin op het moment en ben dankbaar dat ik vanuit huis kan werken zodat ik al het leven in de tuin iedere dag op nieuw kan beleven.

Voor nu wil ik jou een heel fijn weekend toe wensen en tot de volgende vrijdag-blogdag!

Aantal Reacties: 0

Reageren ?Plaats een reactie! (s.v.p. maximaal 600 woorden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Mail mij als anderen ook een reactie plaatsen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief!

Recente Berichten

Welzijnspraktijk CorpoSano
5.0
powered by Facebook
Stan van Asten
Stan van Asten
2019-01-14T13:45:29+0000
Hallo Karin van Ulft, Bedankt voor de balans in mijn lichaam. Als ondernemer ben ik hele dagen van 's ochtends tot 's avonds laat druk in de weer met van alles en nog wat. Zoals jij weet brengt dit vaak stress en innerlijke onrust met zich mee! Tijdens onze sessies maak je mij hier bewust van en weet jij mij op te laden. Ga zo door met jouw praktijk, je bent erg goed in je werkzaamheden! Met vriendelijke groet, Stan van Asten SocialMediation.nl
Angelique Soors
Angelique Soors
2019-01-07T22:21:26+0000
Vandaag (weer) mogen genieten van een heerlijke, ontspannen massage van Karin. Karin, zoals jij voelt wat een ander nodig heeft en daar invulling aan geeft...echt top! Tot snel weer! Liefs, Angelique
Meer recensies vind je hier !